News and Events

Program Sarjana Pengurusan Projek (MPM), UMPSA: Pilihan Tepat Tingkatkan Kerjaya dan Kemahiran Pengurusan Projek

Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) terus membuka peluang untuk para profesional meningkatkan kerjaya mereka melalui program Sarjana Pengurusan Projek (MPM). Program ini direka untuk menghasilkan professional yang boleh menjadi pemimpin yang cemerlang dalam aspek teknikal dan strategik pengurusan projek, memenuhi keperluan industri yang semakin menuntut standard yang tinggi dan fleksibiliti dalam pengurusan projek.

Permohonan kini juga terbuka kepada individu yang tidak mempunyai Ijazah Sarjana Muda tetapi mempunyai pengalaman kerja yang luas bagi proses penilaian pembelajaran berasaskan pengalaman terdahulu melalui APEL A.

USEFUL LINKS

Faculty of Industrial Management
Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah,
Lebuh Persiaran Tun Khalil Yaakob,
26300 Gambang
Kuantan, Pahang Darul Makmur.

Tel: +609 431 5012
Email: fim@umpsa.edu.my