News and Events

Ziyad's journey at UMPSA (Part 2)

Masih ingat lagi video Ziyad, anak jati Lawas, Sarawak, pelajar Business Analytics di Fakulti Pengurusan Industri (FIM), Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) yang baru sahaja mendaftar tahun lepas?

Jom ikuti sambungan video tersebut di mana kali ini Ziyad akan berkongsi pengalaman seharian beliau di UMPSA, hampir setahun bergelar mahasiswa.

Pa kabar kitak?

Juh anak Sarawak, join kamek orang di UMPSA!

UMPSA telah berada di Dewan Canselor Tun Abdul Taib Mahmud, Universiti Teknologi Sarawak, Sibu, pada 18 & 19 Mei 2024 (Sabtu & Ahad), 9 pagi - 5 petang sempena Program Jom Masuk U (Zon Sarawak II).

Terima kasih kepada Kerajaan Negeri Sarawak khususnya Yayasan Sarawak yang sudi menaja pelajar program Busines…

Want to know more about us (Bachelor of Business Analytics with Honours, BoBA), kindly watch the video.

We look forward to having you as a part of our BoBA Team!

USEFUL LINKS

Faculty of Industrial Management
Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah,
Lebuh Persiaran Tun Khalil Yaakob,
26300 Gambang
Kuantan, Pahang Darul Makmur.

Tel: +609 431 5012
Email: fim@umpsa.edu.my